BEYPAZARI ABANT CENNET GÖL TURU GÜNÜBİRLİK
Lüks Araçlar İle Ulaşım
Beypazarı-İnözü Vadisi-Abant Gölü-Doğa Harikası Cennet Göl Gölcük
BEYPAZARI ABANT CENNET GÖL TURU GÜNÜBİRLİK
VESTURİZM FARKI İLE
SİZİN İÇİN HERŞEYİ DÜŞÜNDÜK…KEYFİNİ ÇIKARIN!
SERPME KÖY KAHVALTISI ÜCRETE DÂHİL
ÖĞLE YEMEĞİ ÜCRETE DÂHİL
TURİZM PAKETLİ LÜX ARAÇLAR İLE ULAŞIM ÜCRETE DÂHİL
**EN UYGUN FİYAT AVANTAJI**
PROFESYONEL REHBERLİK HİZMETİ ÜCRETE DÂHİL
ARAÇ İÇİ SINIRSIZ İKRAM ÜCRETE DÂHİL
MİLLİPARK GİRİŞ ÜCRETLERİ ÜCRETE DÂHİL
Hareket Noktaları:
07.30 Kızılay Atatürk Bulvarı No: 81
07.35 Bahçelievler Milli Kütüphane
07.40 Söğütözü Armada Önü
07.50 Bilkent Köprüsü Altı
07.55 Ümitköy Köprüsü Altı
08.00 Koru Sitesi Migros Karşısı
08.05 Yaşamkent Bp Benzinlik
08.10 Eryaman Optimum AVM Önü
Saat belirtilen noktalarda buluşmamızın ardından yolculuğumuza başlıyoruz. İnözü Vadisinde alacağımız serpme köy kahvaltımız sonrası Beypazarı’na hareket ediyoruz. Beypazarı tarihi evlerini çarşısını görüyoruz ardından Abant’ta hareket ediyoruz. Gerekli molalarımızın ardından Abant’a varıyoruz. Burada faytonla gezme, ata binme, göl etrafında yürüyüş ve yöresel ürünler pazarında alışveriş imkânı sunuyoruz. Konuklarımızın üşümesi durumunda bölgedeki otel kafeteryalarında da vakit geçirilebilirler. Profesyonel aşçımızın mangalda hazırlamış olduğu tavuk, sucuk, köfte, garnitür, salata ve meşrubattan oluşan öğle yemeğimizi bize özel hazırlanmış kamelyada yedikten sonra mangalda demleme çay ikramımız var. Bu aktivitelerden sonra Doğa harikası Cennet Göl Gölcük e hareket ediyoruz. Gölcük’te kayın ve sedirler arasında yapılan keyifli doğa yürüyüşü ve fotoğraf çekimi akabinde Ankara’ya hareket ediyor gerekli molalar ve otobüsteki ikramlarımızla 21.30 sıralarında Ankara’ya varıyoruz. Bir başka VESTURİZM organizasyonumuzda görüşmek üzere vedalaşıyoruz.
Kahvaltı: Tur Ücretine Dâhil Olup; İnözü Vadisinde Serpme Köy Kahvaltısı olarak sunulacaktır.
Öğle Yemeği: Tur Ücretine Dâhil Olup; Aşçımızı özenle hazırlayacağı Mangal Keyfi, Köfte Sucuk Tavuk, Garnitür, 1 Soft İçecek olarak sunulacaktır.
KÖŞE BUCAK İSTANBUL TURU
1.495,00 TL |
KARADENİZ VE BATUM TURU 4 GÜN
1.195,00 TL |
www.vesturizm.com.tr sitesinde yer alan tüm metin, resim ve içeriklerin telif hakları VES Turizm ve Seyahat A.Ş'ye aittir. Basılı veya elektronik bir ortamda izinsiz kullanılamaz veya kopyalanamaz. Tüm otel bilgileri ve fiyatlar bilgilendirme amaçlı olup, değişiklik arz edebilir. Fiyat ve bilgi yanlışlıklarından VES Turizm ve Seyahat AŞ sorumlu tutulamaz.